chilling adventures of sabrina kaldığı yerden devam ediyor

chilling adventures of sabrina kaldığı yerden devam ediyor


yeni sezon 5 nisan'da netflix'te


90’ların sevilen yapımlarından Sabrina‘nın Netflix’te yayınlanan ve alışık olduğumuz Sabrina’dan farklı bir formatta izleyiciyle buluşan versiyonu Chilling Adventures of Sabrina‘nın ikinci sezonu muamelesi yapabileceğimiz ikinci kısmından fragman yayınlandı.

Ekran Resmi 2019-03-19 10.18.14

Dizinin yapımcılarının, Sabrina’nın The Exorcist ve Rosemary’s Baby gibi korku klasiklerinin adımlarını takip edeceğini açıklamasıyla merak dolu bir bekleyişe girdiğimiz ve hatırladığımız Sabrina’nın dışına çıkan atmosferiyle izleyicilerinden yüksek puan alan dizi, kaldığı yerden devam ediyor. Hatta kaldığı yerden devam etmenin dışında aksiyon ve gerilim dozunu biraz daha arttırarak bizleri yumuşak bir Underworld dünyasına davet ediyor.

Dizide yeni güçlerini görmeye devam edeceğimiz Sabrina’yı Mad Men‘den tanıdığımız Kiernan Shipka canlandırıyor. Dizinin yapımcıları ve senaristleri arasında orijinal çizgi romanın yazarı ve Archie Comics kreatif direktörü Roberto Aguirre-Sacasa da bulunuyor. Sabrina’nın teyzesi Zelda‘yı Homeland‘den tanıdığımız Miranda Otto oynarken, diğer teyzesi Hilda‘yı ise Wonder Woman‘da izlediğimiz Lucy Davis canlandıracak.

5 Nisan’da Netflix’te ekranlara gelecek Chilling Adventures of Sabrina: Part 2’den paylaşılan ilk fragman hemen aşağıda.