çıkan oyuncu will smith giren oyuncu idris elba

çıkan oyuncu will smith giren oyuncu idris elba


suicide squad 2'nin hazırlıkları devam ediyor


Yarattığı büyük beklentinin altında kalıp izleyenlerden düşük puan ve kötü yorumlar alan Suicide Squad’ın devam filmi için çalışmalar devam ediyor.

TELEMMGLPICT000171392836-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqLMZdNBFh3m7RHm3Ggjm89ozp11QG96uJzAOiGo76IVE

James Gunn’ın Guardians of the Galaxy’den kovulmasının ardından projenin başına geçmesiyle eksik olan yönetmenini bulan filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Margot Robbie’nin Harley Quinn rolünde geri döneceği filmde, Deadshot karakterini canlandıran Will Smith’in yerine Idris Elba’nın yer alacağı yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Yönetmen Gunn ile bu rol için bir araya gelen Elba’nın büyük ihtimalle bu rolü aldığı ve yakın zamanda duyurulacağı da konuşulan haberler arasında.

DC Comics’in anti kahraman takımının yine itlik ve serserilik peşinde koşacağı devam filmi için Warner Bros’un., James Gunn’ın sunduğu senaryo taslaklarından gayet memnun olduğu ve bir an önce çekimlere başlamak için oyuncu seçimlerini tamamlamayı istediğini daha önce öğrenmiştik. Smith’in ayrılmasından sonra Deadshot’ın filmde olup olmayacağı ya da karakterin başka bir oyuncuya teslim edileceği konusunda çıkan tartışmalar da böylece sona ermek üzere. Viola Davis’in canlandırdığı karakter Amanda Waller’ın da hikayeye döneceği kesinleşti. Ekibin yeni üyelerinin kim olduğunu ise yakın zamanda öğreneceğiz.