COLIN FARRELL YENİ FİLMİNDE ROBOT BABASI OLUYOR

COLIN FARRELL YENİ FİLMİNDE ROBOT BABASI OLUYOR


After Yang


Son olarak Steve McQueen’in Widows filminde Jack Mulligan rolüyle izlediğimiz Colin Farrel, A24 ‘ün yeni bilim kurgu/drama türünde olacak filminde başrolde yer alacak.

colin-farrell-conde-nast-traveller-6may15-pa

Hikaye detayları tam olarak paylaşılmayan After Yang isimli yapım, robot çocukların yatılı bebek bakıcıları olarak satın alınabildiği bir dünyada ailesinin robot ferdi Yang’in hayatını kurtarmaya çalışan bir baba ve kızına odaklanıyor. Filmde robot Yang, küçük kız kardeşinin kültürel mirasını öğrenmesine yardımcı olmak için programlanmış bir robot olarak karşımıza çıkacak.

Bir hayli ilginç konusuyla daha şimdiden ilgimizi cezbeden yapımın arkasında 2017 yılının en iyi bağımsız filmlerinden biri olarak görülen John Cho ve Haley Lu Richardson’lı Columbus ile ilk uzun metraj yönetmenlik tecrübesini yaşayan ABD’li yönetmen Kogonada bulunuyor. Aynı zamanda filmin senaristliğini de üstlenen Kogonada’nın Alexander Weinstein’ın Saying Goodbye to Yang isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarladığı filmden gelecek haberleri merakla bekliyoruz.