DAVID FINCHER’IN NETFLIX DİZİSİNDEN YENİ FRAGMAN

DAVID FINCHER’IN NETFLIX DİZİSİNDEN YENİ FRAGMAN


LOVE DEATH + ROBOTS


Deadpool’un yönetmeni Tim Miller ve kendisini artık tanıtmaya gerek duymadığımız David Fincher’ın aynı projede bir araya geldiği LOVE DEATH + ROBOTS’tan yeni bir fragman paylaşıldı.

Love-Death-and-Robots-Animated-Shorts

Netflix’in yetişkinlere yönelik bir animasyon antolojisi olarak duyurduğu Love, Death & Robots; bilim kurgu, komedi ve korku gibi farklı türleri bir araya getiren 18 kısa öyküden oluşuyor. Dünyanın dört bir yanından farklı yapımcıların ve teknik ekiplerin bir arada çalıştığı dizi, 2D’den photo-real 3D CGI’ye birçok farklı animasyon tekniğini de bir arada barındıracak.

Toplam uzunluğunun 185 dakika olacağı açıklanan yapım; Sentient Dairy Products, Werewolf Soldiers, Robots Gone Wild, Garbage Monsters, Cyborg Bounty Hunters, Alien Spiders ve Blood-Thirsty Demons From Hell gibi hikayeleri bir araya getirecek. Daha önce diziyle ilgili verdiği bir röportajda bu yapımın kendisinin rüya projesi olduğunu açıklayan Tim Miller, hem David Fincher’la çalışmanın hem de çocukluk hayalini gerçekleştirmenin kendisi için tarif edilemez olduğunu da sözlerine eklemişti.

15 Mart’ta Netflix üzerinden izlenmeye açılacak LOVE DEATH + ROBOTS’un fragmanı hemen aşağıda.