ewan mcgregor stephen kıng’in doctor sleep’i beğeneceğine emin

ewan mcgregor stephen kıng’in doctor sleep’i beğeneceğine emin


bekleyip göreceğiz


Hikayenin sahibi Stephen King, yönetmeni Stanley Kubrick olunca sinema tarihinin en önemli yapımları arasında üst sıralara oynayan The Shining’in devam filmiyle ilgili, filmin başrolünde izleyeceğimiz Ewan McGregor önemli açıklamalarda bulundu.

636686458232953763-AP-Nissan-at-Christopher-Robin-Premiere

Stephen King’in The Shining’in devamı niteliğini taşıyan 2013 çıkışlı kitabı Doctor Sleep’in beyaz perdeye uyarlama çalışmaları son sürat devam ederken Ewan McGregor, geçen sene yaptığı  “Stephen King, The Shining’in uyarlamasından hiç memnun olmamış” açıklamasıyla herkesi şaşırtmıştı. Bu açıklamaya güncelleme yapan McGregor, Doctor Sleep’in beyaz perde uyarlamasının kitaba bağlı kalınarak yapıldığını ve Stephen King’in bu uyarlamayı The Shining’den daha çok seveceğine emin olduğunu söyledi. Film hakkında hiçbir detay paylaşmayacağının altını çizen McGregor’ı filmde Jack ve Wendy Torrance’ın oğlu, “redrum çocuk” Danny Torrance’ın büyümüş hali olarak izleyeceğiz.

Gerald’s GameBefore I Wake ve Oculus gibi filmlerin yönetmeni Mike Flanagan’ın yönetmenliğinde çekilecek filmde Danny Torrance’ı bakım evinde yaşamını sürdürmeye çalışan bir alkolik olarak izleyeceğiz. Rebecca Ferguson ve Jacob Tremblay’in de kadrosunda yer aldığı film, 24 Ocak 2020’de vizyonda olacak.