florence pugh scarlett johansson’lu black widow filminde

florence pugh scarlett johansson’lu black widow filminde


lady macbeth black widow'a karşı


Florence Pugh, uzun zamandır hayata geçmeyi bekleyen ve sonunda çekimleri Haziran ayında başlayacak Black Widow filminin kadrosuna dahil oldu.

t-florence-pugh-holiday-spotlight-embed2

Variety’nin paylaştığı gelişmeye göre 2016’da vizyona giren Lady Macbeth filmiyle dikkatleri üzerine çeken Florence Pugh, Scarlett Johansson‘ın başrolünde yer alacağı Black Widow filminde yer almaya çok yakın. Emma Watson, Alice Englert ve Dar Zuzovsky gibi isimlerin arasından sıyrılan Pugh, Black Widow’un karşısına güçlü bir kadın karakter getirmek isteyen stüdyonun ilk tercihi. Aynı zamanda fiziksel olarak bu zorlu rolün altından kalkabilecek bir oyuncu arayan film şirketinin Sundance’de prömiyerini yapan Fighting With My Family’de iyi bir iş çıkartan genç aktrisi gözüne kestirmiş durumda.

Filmin yönetmen koltuğunda en son Berlin Syndrome‘a imza atan Cate Shortland oturuyor. Haziran ayında çekimleri başlayacak olan filmin vizyon tarihi yüksek ihtimalle 2020 olacak. O tarih gelene kadar Florence Pugh’u, geçtiğimiz yıl Hereditary ile sinema dünyasına damga vuran Ari Aster’ın yeni filmi Midsommar‘da izleyeceğiz.