john david washington yeni christopher nolan filminde başrolde

john david washington yeni christopher nolan filminde başrolde


malum filmden yeni haberler


Çekimlerine çok ama çok yakında başlanacak ismi ve detayları hala belli olmayan yeni Christopher Nolan filminde yer alacağı paylaşılan ilk isim John David Washington oldu.

169835280.jpg.gallery

Geçen hafta filmin konusuyla ilgili ortaya çıkan haberler kafamızı karıştırmıştı. Romantik-macera-gerilim tadında olacağı açıklanan filmin Inception ile North by Northwest arasında bir tonlamaya sahip olacağı ifade edilmişti. Inception dönemi Nolan’ını özleyenler için büyük fırsat kıvamındaki filmin başrolünde yer alacak ilk isim geçtiğimiz yıl Spike Lee’nin BlacKkKlansman’ında izlediğimiz John David Washington oldu. Aynı zamanda iki Oscar ödüllü tecrübeli oyuncu Denzel Washington’ın oğlu olan David Wahington, genlerindeki yeteneği ortaya çıkartmak için en doğru isimle bir araya gelmiş gözüküyor.

Henüz filmin hikayesi ve ismi gibi detayları bilmediğimiz projede yakın dostu görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile bir kez daha çalışmaya hazırlanan Nolan’ı film müzikleri konusunda Hans Zimmer’ın yalnız bırakmayacağını da tahmin ediyoruz. 17 Temmuz 2020‘de vizyona girecek filmin gündemimizi meşgul etmeye başladığı günleri en kısa sürede görmek dileğiyle…