jordan peele sunumlu the twilight zone’dan fragman

jordan peele sunumlu the twilight zone’dan fragman


1 nisan'da başlıyor


60’lar, 80’ler ve 2000’lerin başında ekranlara gelip, her dönem kendisini hatırlatan yapımlardan, Rod Serling’in yaratıcısı olduğu ünlü fantastik/korku dizisi The Twilight Zone’un Jordan Peele’in sunumuyla yayınlanacak yeni versiyonundan bir fragman daha paylaşıldı. 

the-twilight-zone-review

Yaklaşık 15 yıl aradan sonra bir kez daha ekranlara dönecek yapım, programın hikaye anlatıcılığını ve sunuculuğunu geçtiğimiz sene Get Out’la En İyi Özgün Senaryo Oscar’ını evine götüren Jordan Peele’in üstleneceğinin açıklanmasıyla dikkatleri üzerine çevirmişti. CBS All Access’te yayınlanmaya başlayacak diziden 1 Nisan’da yayınlanacak ilk bölümü öncesi bir fragman paylaşıldı.

Yapımda yer alacak Adam Scott, Seth Rogen, Sanaa Lathan, Tracy Morgan, John Cho, Steven Yeun ve Jacob Tremblay’i de ilk defa canlandırdıkları karakterlerle gördüğümüz programın yeni versiyonunda interaktif videolarıyla ünlü Interlude isimli firma tarafından hayata geçiriliyor. Bölümlerini izleyicinin müdahalesine izin verecek şekilde bırakacak dizi, böylelikle olayların akışı, izleyici yorumuna göre farklı şekillerde ilerleyecek ve farklı sonlar mümkün kılacak.