JULIA ROBERTS TELEVİZYONA ALIŞTI

JULIA ROBERTS TELEVİZYONA ALIŞTI


Yeni dizi yolda


Geçtiğimiz sezonun başarılı yapımlarından Homecoming’de televizyon kariyerinin ilk başrolünü canlandıran Julia Roberts, Amazon ile çalımayı sevmiş olacak ki yeni proje için el sıkıştı.

homecoming-julia-roberts-2

Mr. Robot’un yaratıcısı Sam Esmail’in senaryosunu yazdığı Amazon dizisi Homecoming, gerilim dozu yüksek hikaye yapısıyla izleyicileri etkilemeyi başarmış ve kendisini geçtiğimiz yılın en iyi dizileri arasına sokmuştu. Dizideki performansıyla Altın Küre adaylığı da kazanan Roberts, Deadline’ın Müge Anlı gibi çalışan muhabirlerinin haberine göre Amazon’un yeni mini dizisi Charlotte Walsh Likes to Win‘in başrolünde yer almaya yakın. Dizinin yapımcı koltuğunda oturacağı kesinleşen Roberts’a aynı zamanda başrol için de teklif götüren Amazon, şimdilik bekleme modunda.

Jo Piazza‘nın yazdığı romandan diziye uyarlanacak Charlotte Walsh Likes to Win, Amerika’da Senato’ya girmek için aday olan Charlotte Walsh’un hikayesini anlatıyor. Silikon Vadisi’ndeki işinden ayrılıp eşi ve üç çocuğuyla birlikte memleketi Pennsylvania’ya dönen Charlotte, seçim kampanyası sürecinde politikanın ve medyanın iki yüzlülüğüne tanık olurken; çevresindeki insanların göründüğü gibi olmadığını fark ediyor. Dizi, üst üste yediği kazıklardan ve uğradığı ihanetlerden sonra Charlotte’ın, ne pahasına olursa olsun kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmasını konu alıyor.

Jon Robin Baitz’in senaryosunu yazacağı dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar ise henüz belirsiz.