matt smith’li charlie says’ten ilk fragman

matt smith’li charlie says’ten ilk fragman


doktordan deliye


Doctor Who dizisindeki Doktor performansıyla bayılarak izlediğimiz, The Crown dizisindeki oyunculuğuyla da Emmy’ye aday olan Matt Smith’in Charles Manson’ı canlandırdığı Charlie Says’ten ilk fragman yayınlandı.

45334-charlie_says_-_mary_harron__film_still___2_

Son yıllarda televizyon ve sinema dünyasının işlemeyi sevdiği favori isimlerinden birine dönüşen Charles Manson’ın ünlü Manson cinayetlerinin hikayesini anlatan Charlie Says; Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ve Leslie Van Houten isimli üç kadının işledikleri cinayetler yüzünden idam cezası almasını anlatıyor. 1972 yılında Kaliforniya’da idam cezası kaldırıldığı için cezası müebbet hapse çevrilen üçlü, genç bir yüksek lisans öğrencisi olan Karlene Faith’in mahkumlara ders vermek için hapishaneye gitmesini ve bu üçlünün yavaş yavaş dehşet verici suçlarıyla yüzleşip yaşadıkları dönüşüme odaklanıyor.

Kadrosunda Hannah Murray, Suki Waterhouse, Sosie Bacon, Marianne Rendon, Merritt Wever, Chace Crawford, Annabeth Gish, Kayli Carter ve Grace Van Dien gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda American Psycho’nun yönetmeni Mary Harron oturuyor.

Prömiyerini geçtiğimiz yıl Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren Charlie Says ABD’de 10 Mayıs’ta vizyona girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz belli değil.