netflix’in yeni interaktif yapımı you vs. wild’dan fragman

netflix’in yeni interaktif yapımı you vs. wild’dan fragman


bear grylls'in kaderi ellerimizde


Black Mirror: Bandersnatch ile televizyon dünyasında farklı bir dönemin kapısını aralayan Netflix, bir sonraki interaktif yapımı olacak You Vs. Wild’ın tanıtım fragmanını yayınladı.

Ekran Resmi 2019-03-19 14.51.03

Teknoloji ve insan hayatı arasındaki ilişkiyi, günlük hayatın akışında fark edemediğimiz detaylarla ya da gelecekte içine düşme ihtimalimizin o kadar da uzakta olmadığı distopyaları gözümüze soktuğu için ayrı bir sevdiğimiz Black Mirror, geçen sene televizyon dünyasını uzun bir süre meşgul eden Bandersnatch ile farklı bir noktaya taşımıştı. Black Mirror’un bu konsept ile yakaladığı başarıdan sonra yeni bir interaktif yapım için kolları sıvayan Netflix, sonunda You Vs. Wild’dan bir tanıtım fragmanı paylaştı.

Discovery Channel’da uzun yıllardır yayınlanan Man vs. Wild isimli doğada hayatta kalma programı ile tanıdığımız Bear Grylls‘in, yine benzer bir tarzdaki macerasına ortak olup hatta bizzat kendisini kontrol edeceğimiz You Vs. Wild’dan paylaşılan ilk fragman, bize dizi boyunca yapacağımız seçimler konusunda fikir veriyor.

8 bölümden oluşacak You vs. Wild, izleyiciye sunulan birden çok seçenek üzerinden izleyiciler Bear Grylls adına karar verme şansı yaratacak. Her tercihimizle izleyici olarak Bear Grylls’in  yolculuğuna yeni bir parantez açacağımız 10 Nisan‘da Netflix’te yayınlanacak.