red bull music’le istanbul gece hayatının incisi 2019 geri dönüyor

red bull music’le istanbul gece hayatının incisi 2019 geri dönüyor


derrick may, dimitri, u.f.u.k., cure-shot


İstanbul gece hayatının emeklediği yıllarda iki vizyoner ismin bir araya gelerek, Avrupa’nın en önemli mekanları arasında gösterilecek kalitede bir mekana dönüştürdüğü 2019, bir başka deyişle “geleceğin kulübü”, Red Bull Music’in bir gecelik özel etkinliğiyle tekrar canlanıyor.

2019 Görsel

Maslak Oto Sanayi’deki araba mezarlığının içinde açıldığında, zamanının en sevilen ve iz bırakan mekanlarından birine dönüşen 2019’un ruhuna ortak olup zaman makinesiyle 90’lara döneceğimiz gecede; kulüpte daha önce sahne almış pek çok önemli isim de sahne alacak. Red Bull Music sunumuyla gerçekleşecek 2019 gecesi Club 2019, bu geceye şahitlik edecek şanslı katılımcıları 19 Nisan Cuma günü saat 20.19’dan itibaren Ayazağa Caddesi 4/A Maslak’ta ağırlayacak.

80’li ve 90’lı yıllarda İstanbul’un gece hayatına yön veren isimlerden biri olan Ceylan Çaplı’nın Mehmet Cavcı ile beraber hayata geçirdiği dönemin efsane kulübü 2019; dekoru, müzikal programlaması ve özel şovlarıyla o döneme tanıklık etmiş müdavimlerini ve bu efsaneyi duyup şahit olamayan müzikseverleri bir araya getirecek.

derrick may

Geçmişteki eğlence anlayışıyla bugünkü eğlence ve müzik kültürü arasında köprü kurmayı amaçlayan Red Bull Music’in sırtladığı gecede, 90’lara damgasını vuran kulüp reenkarnasyona inanırcasına kabini daha önce kulüpte yaşamış isimlere emanet ediyor. Derrick May, Dimitri From Amsterdam, U.F.U.K., CURE-SHOT gibi isimlerin yanı sıra yeni jenerasyondan birçok önemli ismin kabinde olacağı gecede kulübün ortaklarından Mehmet Cavcı da performansıyla bizleri 2019’un şehrin en önemli mekanı olduğu zamana geri döndürecek.

Etkinliğin biletlerini buradan bulabilirsiz.