sex and the city’nin devamı geliyor

sex and the city’nin devamı geliyor


is there still sex in the city?


Paramount Pictures, Candace Bushnell’ın 1996 yılında yazdığı, HBO tarafından iki yıl sonra diziye dönüştürülen ve bir televizyon fenomeni haline gelen Sex and the City efsanesini tekrar canlandırmak için harekete geçti.

cq5dam.web.1200.675

Bir kere izleyenin dönüp dönüp tekrar izlediği, moda üzerinde moda haftalarından daha belirleyici bir etkiye sahip Sex and the City; farklı jenerasyonlardan birçok kadını anlattığı hikayelerle bir araya getirmişti. Carrie’nin aşk hayatını kendilerine kılavuz yapan nice kadın, hayatındaki Aidan’ı terk edip kendine birer Mr. Big bulmak suretiyle işlevsiz ilişkilere adım attı, isimli altın kolye takıp milföy elbiseler giyerek moda katliamı yaptı ve romantizme kapılıp aksanlı bir yakışıklının peşinden pasaportuna yeni mühürler bastı.

Daha sonra beyaz perdeye de aktarılan ama televizyonda yarattığı etkiden çok uzakta bir çizgide seyreden Sex and the City’nin devamı olacak Is There Still Sex in the City?, bizzat orijinal kitabın yazarı Candace Bushnell tarafından kaleme alındı ve 6 Ağustos’ta yayımlanacak. Bu kitabı da hemen uyarlamak için kolları sıvayan Paramount Pictures, There Still Sex in the City?’de yine New York’ta aşk, seks ve arkadaşlık hikayelerini bu sefer 50 yaş üstü kadınlardan oluşan bir ekiple anlatacak.

Dizinin direkt bir devamı olamayacak ama efsanenin izinden devam edecek yeni dizi, için Bushnell, “Bir zamanlar elli yaş, emekliliğin başlangıcı anlamına geliyordu. Daha az çalışmak, hobilerinize daha fazla zaman ayırmak, sizin gibi arkadaşlarınızla daha rahat bir yaşam tarzına kaymak… Kısacası emeklilik çağındaki insanlar için bu dönem, hiçbir şey yapmadan ağırlaşarak yaşlanmak anlamına geliyordu. Egzersiz yapmaları, yeni iş kurmaları, farklı bir ülkeye taşınmaları, yabancılarla rahat seks yapmaları ve her şeye yeniden başlamaları beklenmiyordu ama bugün tam olarak elli ve altmış yaşlarındaki kadınların hayatlarının bunun tam tersi gibi görünüyor ve onların gerçekliğini ve karmaşıklığını önce sayfada şimdi de ekrana yansıttığım için çok mutluyum. ” açıklamasını yaptı.

Yüksek ihtimalle orijinal kadronun başrolde olmayacağı ama bir şekilde yolumuzun kesişeceği yeni bir Sex and the City macerası bizleri bekliyor.