sonic the hedgehog tahminimizden farklı olacak

sonic the hedgehog tahminimizden farklı olacak


Eldivensiz bir Sonic geliyor


Where The Wild Things Are’ın görsel efekt ekibinde yer alan Jeff Fowler’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Sonic The Hedgehog’dan paylaşılan görseller, sosyal medyayı bir süre meşgul edecek gibi gözüküyor.

sonic-2

Oyun dünyasının sevilen karakterlerinden olan ve uzun süredir ne zaman ve nasıl beyaz perdeye aktarılacağı merak edilen yapımdan 2018’in son günlerinde bir afiş yayınlanmıştı. Bu afişte hatıralarımızdan biraz farklı gözüken Sonic hakkında “Belki tam olarak öyle olmaz ya…” derken tam da öyle olduğunu kanıtlayan görseller ortaya çıktı.

İlk defa live action olarak beyaz perdeye aktarılacak Sonic’in hikayesinde baş karakterimize Parks and Recreation’daki şımarık zengin bebe Jean-Ralphio rolüyle hatırladığımız Ben Schwartz sesiyle hayat verecek. Jim Carrey’nin de Dr. Ivo “Eggman” Robotnik rolüyle karşımıza çıkacağı filmden paylaşılan fotoğraflardaki “marka kişiliği” başlığından, kahramanımızın karakterine yönelik fikir edinebiliyoruz. Bu notlara bakarak Sonic’in “saygısız ve sarkastik” bir karakter yerine, “sakin ve sevilebilir” bir kirpi olacağını söyleyebiliriz. Bu özelliklerin yanı sıra yaramazlığıyla da meşhur olan Sonic, bu özelliğini filme de aktaracak gibi gözüküyor.

Tasarım anlamında ise karakterimizin çizgi film ve oyunlarında birbirine yapışık gözlerini bu sefer daha gerçekçi ve farklı bir şekilde tasarlayan ekip, aynı zamanda Sonic denince akla ilk gelen aksesuarlardan biri olan eldivenlerini ortadan kaldırıp ellerini beyaza boyayarak bu detayı ortadan kaldırmış.

Deadpool ve The Fast and the Furious’un yapımcılarının arkasında bulunduğu projenin vizyon tarihi 8 Kasım olarak belirlenmiş durumda.