tom hardy’li al capone flimi fonzo’dan yeni görsel

tom hardy’li al capone flimi fonzo’dan yeni görsel


bir fonzo vardı ne oldu?


Tom Hardy‘nin başrolünde yer aldığı, geçtiğimiz sene hakkında bol bol haber yaptığımız Fonzo isimli filminden yeni bir görsel paylaşıldı.


Bu gönderiyi Instagram’da gör

Dont @ us

Josh Trank (@joshuatrank)’in paylaştığı bir gönderi ()

Uzun süredir haber alamamızdan dolayı varlığını bile unuttuğumuz Al Capone‘un son dönemlerini anlatan Fozno isimli filmden paylaşılan ilk görselde Tom Hardy, Capone’un kendisinden çok ölmüş ve sonradan zombi olarak tekrar canlanmış bir Al Capone’a benziyordu. Filmin yönetmeni Josh Trank‘in Instagram hesabından paylaştığı yeni görselde ise filmin oyuncu kadrosundan Jack Lowden ve Neal Brennan’ın da Hardy’ye katılmasıyla ekip tamamlanmış gibi gözüküyor.

Al Capone’un 47 yaşında, neredeyse 10 yıllık bir hapishane mahkumiyeti sonrasında yavaş yavaş bunama belirtileri göstermesi ve bu hastalıkla savaşmasını anlatacak Fonzo’da Capone’un geçmişinin bir kabus gibi üstüne çökmesini, kabusvari flashback’ler yaşadığı ve yavaş yavaş delirme sınırına geldiği dönemi izleyeceğiz. Filmde Tom Hardy’ye eşlik edecek isimler arasında Matt Dillon, Linda Cardellini, Noel Fisher ve Twin Peaks‘in has adamı Kyle MacLahlan bulunuyor. Filmin soundtrack’leri ise Run The Jewels üyesi El-P‘ye emanet.

Vizyon tarihi henüz açıklanmayan filmden yakın zamanda bir fragman görmeyi umuyoruz.