nick cave ve warren ellis imzalı soundtrack plak formatında basılıyor

nick cave ve warren ellis imzalı soundtrack plak formatında basılıyor


The Assassination of Jesse James...


Henüz bu sabah Nick Cave, Warren Ellis ve soundtrack temalı bir haber paylaşmışken ikilinin en başarılı işlerinden biri olan The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford’un soundtrack’inin plak formatında basılacağı açıklandı.

-

Başrollerinde Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Rockwell, Sam Shepard ve Mary-Louise Parker’ın yer aldığı The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford; Pitt ve Affleck’in başarılı oyunculuklarıyla yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olmuştu. Bir dönem ABD’nin en hızlı gangsteri olarak anılan Jesse James’in hayat hikayesini anlatan filmin bu kadar başarılı olmasının ardındaki sebep, ikilinin başarılı oyunculuğunun yanında filme dahil olan bir başka ikili Nick Cave ve Warren Ellis’in ellerinden çıkan soundtrack’ti.

İşte o meşhur soundtrack albümü, ilk defa plak formatında basılmaya hazırlanıyor. Üç saatlik uzun bir film olmasına rağmen piyano ve yaylıların birlikteliğiyle bizleri filmin atmosferinin içine kilitleyen albüm 19 Nisan’da satışa çıkacak.

Ön sipariş vermek isteyenleri buraya alalım.