phoebe waller-bridge bond 25’in senaryosuna el atıyor

phoebe waller-bridge bond 25’in senaryosuna el atıyor


Nasıl olacak o iş?


Son yıllarda televizyonun dahi çocuğu olara bahsedilen Phoebe Waller-Bridge, yılan hikayesine dönen Bond 25’in senaryo ekibine dahil oluyor.

20160520_fleabag_ep02_varley_F8A5007.dng

Daniel Craig’i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz ve True Detective’in kült mertebesine ulaşan birinci sezonunun yönetmeni Cary Fukunaga’nın yönetmen koltuğunda oturacağı Bond 25 filmiyle ilgili haberler gelmek bitmiyor. Son olarak seriyi Casino Royale gibi James Bond’un daha insani ve kırılgan yönlerini gösterecek şekilde aktarmak istediğini açıklayan Fukunaga; Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw ve Naomie Harris’in rollerine tekrar döneceğini de hatırlatmıştı. Her şey artık sorunsuz bir şekilde ilerliyor derken hazırlıklarından ufak bir erteleme haberi gelmiş ve vizyon tarihi, 8 Nisan 2020 olarak açıklanmıştı.

Seriden son paylaşılan haber ise hem Fleabag hem de Killing Eve ile son yıllarda kendisinden bol bol övgüyle bahsettiğimiz Phoebe Waller-Bridge’in, Bond 25’in senaryosunu yumuşatıp biraz da mizah eklemek için senaryo ekibine dahil olduğu yönünde. Özellikle Killing Eve ile polisiye ve komediyi mükemmel şekilde harmanlayan Waller-Bridge’in büyük hayranı olan Daniel Craig’in yetenekli ismin özellikle ekibe dahil olmasını istediği paylaşıldı.

Uzun bir süre sadece olumsuz haberler aldığımız film, sonunda hız kazanmış gözüküyor. Oyuncu kadrosunun ve kamera arkası kadrosunun tamamlanan film umarız yeni bir kesintiye uğramaz.