bojack horseman’ın ekibinden yeni dizi

bojack horseman’ın ekibinden yeni dizi


Tuca & Bertie'den fragman


Netflix’in, hatta televizyonun en iyi dizileri arasına adını yazdıran BoJack Horseman’ın arkasındaki ekibin bir süredir üstünde çalıştığı yeni dizi Tuca & Bertie’den ilk fragman yayınlandı.

Hollywood’da kredisi ve şöhretini tüketmiş eski sitcom yıldızı bir atın varoluşsal krizlerini izlediğimiz BoJack Horseman; nasıl olur da bir at ile aynı şeyleri yaşamış ve hissetmiş olabiliriz diye düşündürürken, bir yandan da bizim de yaşadığımız varoluşsal sancıları film gibi gözden geçirtmişti.

Gelelim Tuca & Bertie’ye. Dizinin arkasında hepsi BoJack Horseman ekibinden gelme dört isim var. Lisa Hanawalt, Raphael Bob-Waksberg, Noel Bright ve Steven A. Cohen. Özellikle Hanawalt, dizinin yapımcı koltuğunda oturuyor ve başarısında önemli pay sahibi. Dizi, aynı apartmanda yaşayan iki yakın arkadaşın hayatını anlatacak. İkisi de 30’lu yaşlarında olan kadınlar, BoJack’ten de aşina olduğumuz gibi sık sık kadın olmaya, 30 yaşında olmaya, 30 yaşında birer kadın olmaya ve genel olarak var olmaya dair sorunlarını ve sıkıntılarını paylaşacaklar.

Bu sıkıntılar Tuca’nın özgüveni yüksek, gürültücü ve gevşek bir tukan; Bertie’nin ise kaygılı, gergin ve panik bir ötücü kuş olmasıyla daha da komikleşecek. Dizide Tuca’yı Tiffany Haddish, Bertie’yi ise Ali Wong seslendirecek. Son yıllarda Hollywood’un en gözde ve izlemesi keyifli isimlerinden birine dönüşen Tiffany Hadish’i böyle bir yapımda izleyeceğimiz için de ayrı heyecanlıyız.

Tuca & Bertie, 3 Mayıs’ta Netflix’te yerini alacak.