bozcaada caz festivali’nin line-up’ı belli oldu

bozcaada caz festivali’nin line-up’ı belli oldu


19-20-21 Temmuz - Ayazma Manastırı


Her geçen yıl büyüyen katılımcı ve müzisyen sayısıyla gözde festivallerimizden biri olma yolunda hızla ilerleyen Bozcaada Caz Festivali’nin line-up’ı belli oldu.

57013493_638843599892141_5594718038646587392_n

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek festival, ilk iki yılından farklı olarak bir hafta daha erken tarihe konumlanarak 19-20-21 Temmuz tarihlerinde her zamanki mekanı Ayazma Manastırı’nda gerçekleşecek. Açık hava enerjisiyle caz ve doğaçlama müziğini buluşturan Bozcaada Caz Festivali; cazın ustalarını, genç yetenekleri, farklı disiplinlerden müzisyenleri aynı sahnede gördüğümüz, bunların üstüne bir de eşsiz manzarası ve konumuyla gidenleri mest eden bir festival. Festivalin bu seneki line-up’ında ise Yussef Dayes, Bobby Rausch, Erkan Oğur, The Kites, Pow Trio, Birsen Tezer, Emir Ersoy “Rockuba” ve Anatolian Blues Project gibi isimler yer alacak.

Aynı zamanda Bozcaada’nın çeşitli noktalarında sürpriz konserler, gastronomi etkinlikleri, çocuk atölyeleri, beden odaklı atölyeler, Bozcaada keşif rotaları, tadım etkinlikleri ve sosyal projeler gibi etkinliklere rastlayacağınız programı ile enerjisini tüm adaya yayacak festivalin biletleri geçtiğimiz yıl kısa sürede sold out olmuştu. Geçen sene kaçıranlar ve planını erkenden yapmak isteyenler için elinizi çabuk tutmakta fayda var. Buyrun biletler burada.