cillian murphy a quiet place’in devam filminde başrolde

cillian murphy a quiet place’in devam filminde başrolde


ne de güzel oldu


Son yönetmenlik deneyimi A Quiet Place ile büyük başarı yakalayan John Krasinski’nin, çok ara vermeden senaryosunu yazmaya başladığı devam filminde başrolü Emily Blunt ile paylaşacak isim belli oldu.

image

En ufak sesin bile ölümle sonuçlanabileceği distopik bir evrende hayatta kalmaya çalışan bir ailenin hikayesini anlatan A Quiet Place, izleyicileri ilk dakikasından son dakikasına kadar diken üstünde tutan gerilimiyle geçtiğimiz yılın en çok konuşulan filmlerinden biriydi. Filmin yönetmenliğini, senaristliğini ve başrolünü üstlenen Krasinski’yle birlikte Emily Blunt, Noah Jupe, Millicent Simmonds ve Cade Woodward’ı ilk filmde beyaz perdede izlemiştik.

Millicent Simmonds ve Noah Jupe’nin Lee ve Evelyn’in çocukları olarak ikinci filmde de yer alacağı konuşulurken Cillian Murphy, devam filmi için Emily Blunt’tan sonra resmi olarak açıklanan ilk isim oldu. John Krasinski’nin bir kez daha yönetmen koltuğunda oturacağı filmde Abbott ailesinin kendileri gibi hayatta kalan diğer insanlarla bir araya gelmelerini izlememin en olası senaryo gibi gözüküyor. Aama eğer hikaye bu şekilde devam etmezse Murphy’nin canlandıracağı karakter, Abbott ailesinin başa çıkması için yeni potansiyel bir tehlike olacak gibi gözüküyor.

Çekimlerine bu yaz aylarında New York’ta başlanacak film,15 Mayıs 2020’de vizyona girecek.