greta gerwig filminin müzikleri alexandre desplat’a emanet

greta gerwig filminin müzikleri alexandre desplat’a emanet


Little Women gümbür gümbür


Üçüncü yönetmenlik deneyimi olan Lady Bird ile Oscar adaylığı elde eden Greta Gerwig’in yıldızlarla dolu yeni filmin müzikleri de yıldız bir isme emanet.

68109148

1868 ve 1869 yıllarında iki kitap halinde yayınlanan Louisa May Alcott‘un ünlü romanı Little Women, Amerikan İç Savaşı sonrasında dört kız kardeşinin hikayesini anlatacak. Film için yıldızlarla dolu bir kadro oluşturan Gerwig’e Emma Watson, Meryl StreepSaoirse Ronan, Laura Dern, Bob Odenkirk, Chris Cooper ve Timothée Chalamet eşlik edecek.

Vizyon tarihi olarak 25 Aralık belirlenen filmden bugüne kadar hiçbir görsel görmedik ve böyle bir kadronun dönem filminde bir araya gelmesi bizleri heyecanlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunu bir kenara bırakırsak ekibe son olarak dahil olan isim iki Oscarlı Alexadre Desplat oldu. The Grand Budapest Hotel, Isle of Dogs, The Shape of Water, Harry Potter and Deathly Hallows gibi filmlerin müziklerini besteleyen isim, bu yıldızlarla dolu projeye son derece uygun bir isim gibi gözüküyor. Umarız yakın zamanda filmden birkaç kare veya teaser görebiliriz.