it: chapter 2’dan james mcavoy’lu yeni görsel

it: chapter 2’dan james mcavoy’lu yeni görsel


Pennywise geliyor


2017’nin en çok konuşulan filmlerinden biri olan It’in devam filmi It: Chapter 2‘dan, seriye bu filmle dahil olan James McAvoy’un yer aldığı bir görsel paylaşıldı.

Dünya genelinde 800 milyon dolar hasılat yaparak, en çok hasılat yapan R rated film olmayı başaran IT‘in başarısından sonra ikinci film için çalışmalar çok geçmeden başlamıştı. Stephen King‘in küçük çocukları öldüren bir palyaço olan Pennywise‘ın hikayesini anlattığı kitabının uyarlaması olan IT, her 26 yılda bir ortaya çıkan bu palyaçonun ilk filmden 26 yıl sonra tekrar ortaya çıkışı konu alıyor.

Dolayısıyla ilk filmdeki çocuklar, büyüyüp yetişkin insanlar olarak karşımıza çıkacaklar. Gruptaki tek kız olan Beverly Marsh‘ın büyük halini canlandıracak olan Jessica Chastain‘li bir görseli aylar önce görmüştük. Filmin cast işine ne kadar özen gösterdiğini hemen fark ediliyor, çünkü paylaşılan iki görsel de gayet güzel gözüküyor. Filmden ilk filmde çocukluğunu gördüğümüz Bill Denbrough’nun James McAvoy tarafından canlandırılan yetişkinlik halinden bir fotoğraf paylaşıldı.Bizzat filmin yönetmeni Andy Muschietti’nin Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafta filmle ilgili pek bir detay göremiyoruz. McAvoy dışında Bill Hader, James Ransone, Andy Bean, Jay Ryan, Isaiah Mustafa ve tabii ki de Pennywise rolünde Bill Skarsgård’ı izleyeceğimiz IT: Chapter 2, 6 Eylül’de vizyona girecek.