joanna kulig damien chazelle’in netflix dizisine dahil oldu

joanna kulig damien chazelle’in netflix dizisine dahil oldu


Damien Chazelle'den bir müzikal daha


Paweł Pawlikowski’nin geçtiğimiz sene vizyona girip En İyi Film dalında Oscar adaylığı elde eden Cold War filminde başrolde izlediğimiz Joanna Kulig, Damien Chazelle’in yeni dizisinde yer alacak.

joanna-kulig-filmloverss

La La Land ile müzikal yolculuğuna başlayan ve Oscar heykelciğini evine götüren Damien Chazelle, The Eddy isimli dizisiyle şarkı söyletip dans ettirmeye Netflix’te devam edecek. Sekiz bölümden oluşacak dizinin ilk iki bölümünü yönetecek ve yapımcı olarak görev alacak Chazelle’e dizinin müziklerinde Alanis Morissette’in Jagged Little Pill albümünün prodüktörü olarak bilinen söz yazarı Glen Ballard yardım edecek.

Harry Potter and the Cursed Child oyunuyla dikkat çeken Jack Thorne’un senaryosunu kaleme alacağı The Eddy, Paris’in meşhur gece kulüplerinden birinde geçecek ve canlı müzik yapılan bir işletmede gündelik problemlerle baş etmek zorunda kalan kulüp sahibinin, müzisyenlerin ve onlara ev sahipliği yapan şehrin hikayesini anlatacak.

Moonlight ve High Flying Bird filmlerindeki başarılı performansıyla tanınan André Holland, geçtiğimiz haftalarda projede yer alacağı açıklanan ilk isim olmuştu. Dizide Holland, New York’tan Paris’e taşınan ünlü bir caz piyanisti ve dizinin merkezindeki kulübün sahibi Elliot Udo’ya hayat verecek. Joanna Kulig ise alkol bağımlılığıyla mücadele eden Udo’yla problemli bir ilişki yaşayan ve onun kulübünde şarkıcı olarak görev alan Maja karakterini canlandıracak.

Önümüzdeki yıl yayınlanması planlanan dizinin çekimleri önümüzdeki haftalarda başlayacak.