kristen stewart’lı charlie’s angels’tan ilk görseller

kristen stewart’lı charlie’s angels’tan ilk görseller


22 Kasım'da vizyonda


Çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleşen Charlie’s Angels’tan ilk görseller paylaşıldı.

Charlies-Angels-Kristen-Stewart-1

Ivan Goff ve Ben Roberts tarafından 70’lerde yaratılıp, mirası 2000’lere kadar uzanan Charlie’nin Melekleri’ni en son 2000 ve 2003’te Cameron Diaz, Lucy Liu ve Drew Berrymore‘lu kadrosuyla beyaz perdede izlemiştik. Uzun zamandır hayata geçirilmeye çalışılan ama bir türlü gerçekleşmeyen proje, Elizabeth Banks’in hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini yaptığı bir filmle yeni melekleri beyaz perdeye taşıyacak.

22 Kasım’da ülkemizde vizyona girecek filmin başrollerinde Kristen Stewart, Naomi Scott ve Ella Balinska’yı izleyeceğiz. Banks, “Hikaye temelde aynı olacak. Gizemli bir Charlie ve onun dünyayı kötülüklerden korumaya yemin etmiş melekleri. Ama bu sefer hikayeyi biraz daha modernleştireceğiz.” açıklamasıyla bizleri sürprizlerle dolu bir filmin beklediğine dair ipucunu vermişti. Filmin önemli bir kısmının İstanbul’da çekilmesi de bizleri ayrı mutlu etmişti.

Naomi Scott, Noah Centineo, Dijmon Hounsou ve Sam Caflin gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmden paylaşılan görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Kristen Stewart (foreground) stars in Charlie's Angels.

Noah Centineo as Langston and Ella Balinska as Jane in Charlie's Angels.

Naomi Scott stars in Charlie's Angels

Elizabeth Banks directing Charlie's' Angels

Ella Balinska, Kristen Stewart and Naomi Scott star in Charlie's Angels.

Kristen Stewart and Elizabeth Banks in Charlie's Angels.