men in black: internatıonal’dan modumuzu yükselten fragman

men in black: internatıonal’dan modumuzu yükselten fragman


Uzaylılar ayağınızı denk alın!


Thor: Ragnarok’ta Thor ve Valkyrie olarak omuz omuza mücadele eden Tessa Thompson ve Chris Hemsworth’ün başrollerini paylaştığı yeni Men in Black filminden bir fragman daha yayınlandı.

F. Gary Gray’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Matt Holloway ve Art Macum’un senaryosunu yazdığı filmin bir devam filminden ziyade bir spin-off kıvamında olacağını biliyorduk. İkili birikte ne kadar uyumlu olduklarını Thor: Ragnarok’ta kanıtlamış, filmden paylaşılan ilk fragmanda ise bu uyumlarıyla “Korkmayın sıkıntı yok!” mesajını dosta düşmana vermişti.

Aynı ilk fragmanda olduğu gibi Men in Black: International’dan paylaşılan ikinci fragmanda da film oldukça eğlenceli gözükmeye devam ediyor. Araba jantından şarjör, taksi koltuğundan gece kulübü girişi gibi nereden ne olacağını bilemediğimiz filmde ise tabii ki küçük sevimli uzaylı dostlarımız da bütün film boyunca bize eşlik ediyor.

İkiliye Liam Neeson’ın da MiB Londra şubesinin başındaki kişiyi canlandırarak eşlik edeceği Men in Black: International, 14 Haziran 2019’da vizyona girecek.