netflix’in cowboy bebop uyarlamasının kadrosu şekilleniyor

netflix’in cowboy bebop uyarlamasının kadrosu şekilleniyor


Beklenen yapım için ilk adımlar atıldı


4 ay önce Netflix’in resmi açıklamasıyla bir live-action versiyonunu izleyeceğimiz kesinleşen Cowboy Bebop’ın oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

john-cho-lede

Anime dünyasının köklü prodüksiyon şirketlerinden Sunrise’ın en güzel işlerinden biri olan Cowboy Bebop, 2013 yılında Keanu Reeves’in dahil olduğu bir kadroyla şansını denemiş ama filmin hayata geçmesi için gereken miktarın bulunamamasıyla proje rafa kalkmıştı. Geçtiğimiz Kasım ayında mini bir tanıtım teaser’ıyla kutlu haberi veren Netflix, dizinin oyuncu kadrosunu da toparlamaya başladı. 10 bölümden oluşacak dizide baş kahramanımız Spike Spiegel’e John Cho hayat verecek. Cho’ya eşlik edecek isimler arasında Faye Valentine rolünde Daniella Pineda, Jet Black rolünde Mustafa Shakir ve Vicious rolünde Alex Hassell’ı izleyeceğiz.

Japonya’nın işinin ehli rockstar’larını bir araya getiren animenin vizyoner yönetmeni Shinichiro Watanabe ve muazzam kurgusuyla geçmişle geleceği iç içe geçiren senarist Keiko Nobumoto‘nun yetenekli ellerinden ortaya çıkan yapımın uyarlaması bizzat Watanabe danışmanlığında hayata geçecek. Dizinin senaryosu da Logan’ın demir yumruğu X-23 yani Laura Kinney karakterinin orijinini yazan; Star Wars Rebels, The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes ve Iron Man: Armored Adventures, Thor: The Dark World ve Thor: Ragnarok‘un yazarı, tam bir çizgi roman adamı Christopher Yost’a emanet.