netflix’in yeni dizisi dead to me’den ilk fragman

netflix’in yeni dizisi dead to me’den ilk fragman


linda cardellini ve christina applegate başrolde


2 Broke Girls ve One Big Happy dizilerinin arkasındaki isim Liz Feldman’ın Netflix için hayata geçirdiği yeni projesi Dead To Me’den ilk fragman paylaşıldı.

dead-like-me

Birbirinden tamamen zıt iki kadının, içinden geçtikleri zorlu yas sürecinde arkadaş olmalarını anlatan Dead to Me’nin başrollerinde Freeks and Geeks Lindsey’si Linda Cardellini ve Married With Children’ın Kelly’si Christina Applegate ikilisi yer alıyor. Bir psikolojik destek grubunda tanışıp arkadaş olmaya başlayan alaycı ve karamsar Jen ve daha pozitif ve özgür ruhlu Judy’nin birbirlerine zıt karakterlerine rağmen başlarından geçen olayların onları yakınlaştırmasına tanıklık ediyoruz. Judy ise Jen’i hayatını mahvedebilecek bir sırdan korumaya çalışırken Jen, bir trafik kazasında eşini öldüren ve kaçan şoförü bulmaya uğraşırken kendisine yardım edebilecek tek kişinin Judy olduğunu düşünür.

Yas tutmayı ve acıyla başa çıkmayı farklı yönlerden ve bakış açılarından anlatan dizinini oyuncu kadrosunda James Marsden, Ed Asner ve Brandon Scott gibi isimler de yer alıyor. İlk sezonu 3 Mayıs’ta başlayacak dizinin fragmanı hemen aşağıda.