the conjurıng 3, 2020’de beyaz perdeye gelecek

the conjurıng 3, 2020’de beyaz perdeye gelecek


Korkut bizi James Wan


Insidious ve Saw gibi filmlerin yönetmeni; Annabelle ve Lights Out gibi filmlerin de yapımcısı olarak tanıdığımız James Wan’ın korku sinemasına ismini altın harflerle yazdıran bir başka yapımı Conjuring’in devam filminin vizyon tarihi 2020 olarak belirlendi.

rs-243611-CON2-FP-122

Ed and Lorraine Warren çiftinin paranormal alemlerde fink attığı, Müge Anlı gibi elini attığı her olayı çözdüğü Conjuring serisi, ilk iki filmiyle kendisine korku filmleri arasında epey sağlam bir seyirci kitlesi oluşturmuştu. Bu kitleyi seriyi spin-off serileriyle ikiye katlamak isteyen Wan, Chucky’den sonra rüyalarımızı kabusa çeviren bir diğer oyuncak bebek olan Anabelle’in filmi Annabelle Comes Home ile doymayanları bir tur daha korkutmaya hazırlanıyor.

Bu film bir kenarda devam ede dursun, Conjuring hayranları da uzun süredir serinin devam filmiyle ilgili bir haber duymayı bekliyordu. O haber de sonuda geldi ve filmin vizyon tarihinin 11 Eylül 2020 olarak belirlendiği açıklandı. Patrick Wilson ve Vera Farmiga’yı büyük ihtimalle bir kez daha başrolünde izleyeceğimiz film, bakalım hangi kapıdan hangi karakteri fırlatarak bizi korkutacak?