will smith ve clive owen ile bir bilim kurgu polisiyesi

will smith ve clive owen ile bir bilim kurgu polisiyesi


Gemini Man'den ilk fragman


Brokeback Mountain ve Life of Pi ile Oscar heykelciğini evine götüren Ang Lee’nin bir Will Smith parasına iki Will Smith oynattığı yeni filmi Gemini Man’den ilk fragman yayınlandı.

Son olarak Billy Lynn’s Long Halftime Walk filminin kamera arkasında yer alan Ang Lee, bilim kurgu ve aksiyonu birbirine kırdırdığı yeni filmi Gemini Man ile beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Sinemanın teknik imkanlarını sonuna kadar zorlamasıyla bilinen Lee, daha önce Billy Lynn’s Long Halftime Walk’ta kullandığı saniyede 120 kare hızla, 4K çözünürlükte ve 3D olarak çektiği filminden bir fragman paylaştı.

Standart sinema teknolojisinin üstünde bir formatta çekilen film için özel bir hazırlık yapan Paramount Pictures’ın bu çabası gişe hasılatı olarak karşılığını bulacak mı zaman içinde göreceğiz. Filme geri dönersek Gemini Man; mesleğini bırakmak isteyen bir kiralık katilin, bu kararından sonra kendisinin 25 yaş küçük versiyonu ile karşı karşıya gelmesini ele alıyor. Hollywood’un bir başka tecrübeli ismi Clive Owen’ın filmin kötü karakterine hayat verdiği Gemini Man’de Mary Elizabeth Winstead, Benedict Wong ve Douglas Hodge gibi isimler de yer alıyor. The Hunger Games, Captain Phillips, Overlord filmlerinin senaristi Billy Ray’in senaryosunu yazdığı film 11 Ekim’de vizyonda.

Gemini Man’den yayınlanan ilk fragman hemen aşağıda.