yeni korku/gerilim dizisi nos4a2’dan uzun fragman

yeni korku/gerilim dizisi nos4a2’dan uzun fragman


stephen King’in oğlu joe hill’in aynı adlı romanından


Zachary Quinto’nun, çocukların ruhlarını çalan Charlie Manx karakterine hayat verdiği NOS4A2‘dan Mart ayının başında bir teaser fragman izlemiştik. Şimdi de diziden yeni ama daha uzun bir fragman paylaşıldı.

çöçöçöç

AMC kanalının yapımını üstlendiği NOS4A2, korku edebiyatı denince akla ilk gelen isim olan Stephen King’in oğlu Joe Hill’in aynı adlı romanından televizyona uyarlandı. Dizi, çocukların mutluluklarını ele geçirdikten sonra bunları hayal dünyasındaki Christmasland adlı kasabada biriktiren Charlie isimli bir karakterin bu sayede her gününü Noel’miş gibi yaşamasını anlatıyor. Mutsuzluk diye bir kavramın olmadığı Christmasland’de mutlu mesut yaşarken bir gün Vic adlı genç bir sanatçının kendisini görebildiğini fark eden Manx, Vic’i ortadan kaldırmaya çalışırken; Vic ise aklını kaçırmadan önce Manx’i alt edip ele geçirdiği kurbanları kurtarmak zorundadır.

Başrolünde Zachary Quinto’nun yer aldığı dizide NOS4A2’da Ashleigh Cummings, Olafur Darri Olafsson, Virginia Kull, Ebon Moss-Bachrach ve Jahkara Smith gibi isimlerde oyuncu kadrosunda.

Dizi, 2 Haziran’dan itibaren yayında olacak.