zac efron’lu ted bundy filminden fragman

zac efron’lu ted bundy filminden fragman


Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile


Son dönemde beyaz perdenin ilgisini çeken isimlerinden birine dönüşen Ted Bundy’nin hikayesini anlatacak Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile’dan bir fragman paylaşıldı.

üğüğüğ

James Hetfield’ın 1975 yılında Ted Bundy’yi  tutuklayan polis memuru Bob Hayward rolünde filmde yer aldığı Extremely Wicked, Shockingly Evil, And Vile’ın yönetmen koltuğunda Emmy ödüllü yönetmen Joe Berlinger oturuyor. Bundan önce de Netflix için arşiv görüntülerinden ve idam koğuşunda yapılan görüşmelerin ses kayıtlarından yararlanarak hazırladığı Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes‘i hazırlayan yapan Berlinger, aynı zamanda Metallica’nın Some Kind Of Monster belgeselinin yönetmenliğini ve prodüktörlüğünü üstlenmişti.

Sundance Film Festival’da prömiyerini yapan ve Ted Bundy rolündeki performansıyla büyük beğeni kazanan Zac Efron’un yanı sıra Lily Collins, John Malkovich ve Jim Parsons gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda. 1974 – 1978 yılları arasında Amerika’nın çeşitli yerlerinde çok sayıda genç kadını öldürmek ve bazılarına tecavüz etmek suçundan tutuklanan Bundy, insanları manipüle eden kişiliği sayesinde uzun yıllar boyunca cinayetleri işlediğini kabul etmemiş ve kendisine yöneltilen suçlamaları inkar etmişti. Bundy’nin insanları baştan çıkardığını ve yakalanıp mahkeme önünde kendini savunuşuna ayrı ayrı tanık olacağımız film, 3 Mayıs’ta Netflix’teki yerini alacak.