2019 yazı dizilerle 5 yıldızlı, tam pansiyon

2019 yazı dizilerle 5 yıldızlı, tam pansiyon


black mirror, dark, stranger things, la casa de papel...


Bugün, yeni Black Mirror sezonunun 5 Haziran’da yayınlanacağının açıklanmasının ardından önümüzde hayli iştah açıcı bir tablo oluştu.

Tek tek ilerleyelim.

Toplam üç bölümden oluşacak beşinci Black Mirror sezonunda; Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport ve Ludi Lin gibi isimler yer alacak.

İşte fragman.

Black Mirror’ın ardından, ikinci sezonunu merakla beklediğimiz Netflix’in Almanca dizisi Dark’la buluşacağız. Dark’ın ikinci sezonu 21 Haziran’da yayınlanacak. “The apocalypse must come.” motto’suyla şimdiden kıyametler kopartan Dark’ın ikinci sezonunun yönetmenliğini, tıpkı ilk sezonda olduğu gibi Baran Bo Odar üstleniyor.

Duyuru fragmanını hatırlayalım.

4 Temmuz’da ise popüler kültür fenomenine çoktan dönüşen Stranger Things’in üçüncü sezonuyla buluşacağız. Toplam 8 bölümden oluşacak yeni sezonda rotamız 1985 yılı. Biraz daha büyümüş ve serpilmiş ekipteki tüm üyeleri teker teker gördüğümüz fragman çok bir şey anlatmasa da seriyi özleyenleri gaza getirecek cinsten. Müzik seçimleri de ayrıca başarılı.

19 Temmuz’da rotamız La Casa De Papel’in uzun zamandır beklenen yeni sezonu olacak. Álex Pina tarafından İspanya televizyonu için yaratılan ama kısa sürede Netflix’in bünyesine dahil olup büyük başarı yakalayan dizi, ülkemizde de epey izleyicisi olan bir yapım.

Fragmanı hatırlayalım.

Kısacası bu yaz, uzun zamandır yolu gözlenen diziler sayesinde gerçekten de 5 yıldızlı geçecek.