aksiyona doyacağımız yeni brian de palma filmi domino’dan bir sahne

aksiyona doyacağımız yeni brian de palma filmi domino’dan bir sahne


aksiyonun efendisi geri dönüyor


Hollywood’un aksiyon filmi denince akla gelen ilk isimlerden biri olan Brian De Palma’yı uzun süredir saklandığı inzivasından çıkartacak yeni filmi Domino’dan bir sahne paylaşıldı.

Scarface, Mission Impossible, Carlito’s Way ve The Untouchables gibi kült filmlerin arkasındaki usta yönetmen De Palma, uzun zamandır yönetmen koltuğundan uzaktaydı. Kendisine bu yeminini bozduran ve 2017’nin Mayıs ayında ilk adımlarını duyduğumuz Domino, Game of Thrones serisinden iki önemli ismi Nicolaj Coster-Waldau ve Carice van Houten’ı tekrar bir araya getiriyor. Mad Man serisinde Joan Harris karakteriyle izlediğimiz Christina Hendricks’i de ikilinin yanına ekleyen De Palma, yine nefes nefese bir aksiyon filmiyle karşımızda.

Kon-Tiki filminin senaristi Petter Skavlan’ın senaryosunu yazdığı Domino’da Waldau’yu ortağının cinayetinin intikamını almak isteyen Danimarkalı bir polis memuru ve Hendricks’i ise polis memurunun eşi rolünde izleyeceğiz. Ülkemizde henüz bir vizyon tarihi bulunmayan filmi yaz mevsiminin ortalarına doğru beyaz perdede görebiliriz.