annette bening ve michelle pfeiffer turn of mind için güçlerini birleştiriyor

annette bening ve michelle pfeiffer turn of mind için güçlerini birleştiriyor


ödül kokusu alıyoruz


Hollywood’un izlemelere doyamadığımız iki usta ismi Annette Bening ve Michelle Pfeiffer, Alice LaPlante’in romanından uyarlanacak Turn of Mind’ın başrollerini paylaşacak.

Homeland ve Tyrant gibi dizilerin yaratıcısı olarak tanıyıp sevdiğimiz Gideon Raff‘ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin senaryosu Pulitzer ödüllü Doug Wright’a emanet. Ülkemizde Her Gün Yeniden adıyla yayımlanan roman, Alzheimer hastalığıyla uğraşırken kendisini bir cinayet soruşturmasının içinde bulan Dr. Jennifer White’ın hikayesini anlatıyor.

Yavaş yavaş oyuncu kadrosu da kıpırdanmaya başlayan filmin başrollerinde American Beauty, The Kids Are All Right ve 20th Century Women gibi filmlerde etkileyici performanslara imza atan Annette Bening ve son olarak Ant-Man’le Marvel dünyasına giriş yapan Michelle Pfeiffer yer alacak.

En yakın arkadaşını öldürmekle suçlanan ana karakterimizin hafıza problemi yaşamadığı anlarda gerçekte ne olduğunu hatırlayıp kendisini aklama çabasını izleyeceğimiz film, 2014 yılında I Am My Own Wife adlı tiyatro oyunuyla Pulitzer Ödülü kazanan başarılı tiyatro yazarı Doug Wright tarafından sinemaya uyarlanacak. İzleyicileri son ana kadar germeyi başaracak, sevgi ve kıskançlık temaları üzerinden birbirine bağlı iki güçlü kadın karakterin ilişkisini anlatacak film, şimdiden ödül sezonu için güçlü adaylardan biri gibi gözüküyor.