artık yılbaşında victoria’s secret defilesi olmayacak

artık yılbaşında victoria’s secret defilesi olmayacak


güle güle melekler...


Bir dönem/hala çoğu kimsenin meraklısı olduğu, programda yer alacak sanatçının uzun uzun beklendiği ve takip eden aylarda uzun uzun performans videolarının izlendiği Victoria Secret’ın yılbaşı özel programı tarih oluyor.

İlk olarak 2001 yılında hayatımıza giren ve kısa sürede popülaritesini katlayarak yoluna devam eden Victoria’s Secret’ın yılbaşı şovu, hem etkinliğin parçası olan modeller hem de geceye katılan sanatçılarla bir dönemin tombaladan sonra en popüler yılbaşı gecesi etkinliğiydi.

Etkinliğiydi diyoruz çünkü artık bu klasikleşmiş televizyon şovu tarihin tozlu sayfalarına karışıyor. Victoria’s Secret’ın bağlı olduğu ana firma L Brands’in Genel Müdürü Leslie Wexner, “Geleneksel Victoria’s Secret moda şovunu tekrar düşünmeye karar verdik. İleriye dönük olarak düşündüğümüzde, televizyonun doğru tercih olmadığına inanıyoruz” açıklamasıyla VS’ın meşhur televizyon şovunun artık gerçekleşmeyeceğini resmi olarak duyurdu.

“Moda sürekli değişen bir dünya. Biz de büyümek için evrilmeli ve değişmeliyiz” mesajıyla değişim mesajı veren Wexner, Victoria’s Secret’ın artık televizyonda yer almasa bile önümüzdeki dönemlerde farklı platformlarda farklı projelerle geri döneceğinin sinyalini de vermiş oldu. Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Heidi Klum, Gisele Bündchen ve daha yüzlerce modelin kanatlarını takarak yürüdüğü Victoria’s Secret şovu, bakalım eski popülaritesini yakalayabilecek mi?