chadwick boseman’lı 21 bridges’tan ilk fragman

chadwick boseman’lı 21 bridges’tan ilk fragman


Black Panther bu sefer New York'u kurtarıyor


Marvel Sinematik Evreni’nin son yıllardaki en popüler filmi haline olan Black Panther’in yıldızı Chadwick Boseman’ın başrolünü üstlendiği 21 Bridges’tan ilk fragmanı paylaşıldı.

21 Bridges

Oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü J.K. Simmons, Sienna Miller, Taylor Kitsch, Stephan James, Jamie Neumann ve Keith David gibi isimlerin yer aldığı yapımın yönetmen koltuğunda Luther, Game of Thrones ve Penny Dreadful gibi başarılı yapımlarda yer almış Brian Kirk oturuyor.

21 Bridges, gözden düşmüş bir NYPD dedektifinin, bir grup polisi öldüren iki suçlu için şehir çapında başlatılan bir operasyon ile tekrar kendini kanıtlama şansı bulmasını anlatıyor. Olay ilerledikçe başka polislerin de bu suç örgütüyle bağını keşfeden ve bunu ortaya çıkarmak için çabalayan karakterimiz, Manhattan adasının tarihte ilk kez dış dünya ile bağlantısı kesmeye varan yöntemlere baş vurmak zorunda kalacaktır.

Chadwick Boseman’ın daha önce Avengers: Infinity Game ve iki Captain America filminde birlikte çalıştığı Russo kardeşlerin yapımcılığını üstlendiği 21 Bridges, ülkemizde 12 Temmuz tarihinde gösterime girecek.