danny mcbride ve john goodman’ı buluşturan diziden fragman

danny mcbride ve john goodman’ı buluşturan diziden fragman


The Righteous Gemstones


Eastbound & Down ve Vice Principals gibi başarılı komedi yapımlarının yaratıcılığını ve başrolünü üstlenen Danny McBride’ın yazıp yönettiği yeni projesi The Righteous Gemstones’tan bir fragmanı yayınlandı.

Danny McBride, John Goodman ve Adam Devine’i başrollerinde bir araya getiren HBO’nun yeni yapımı The Righteous Gemstones, kamera karşısında vaaz vererek ünlü olan bir ailenin absürt hikayesini anlatıyor. John Goodman bu ünlü ama problemli ailenin babası papaz Eli Gemstone, Danny McBride ise babasından miras kalan ismi büyüterek modern izleyici kitlesiyle buluşturan Jesse Gemstone karakterine hayat veriyor.

Aynı zamanda dizinin yönetmenliğini ve yapımcılığını da üstlenen Danny McBride, bundan önce Eastbound & Down ve Vice Principals dizilerini takip edenlerin yakından hatırlayacağı üzere sıra dışı karakterlerin alışık olmadığımız hayatlarını trajikomik bir şekilde anlatmada kendine özgün bir dile sahip. McBride’a daha önce birlikte çalıştığı Jody Hill ve David Gordon Green’in eşlik edeceği dizinin oyuncu kadrosunda Edi Paterson, Cassidy Freeman, Tony Cavalero ve Tim Baltz gibi isimler yer alıyor.

Henüz net bir yayın tarihi paylaşılmayan dizinin Ağustos ayında başlaması bekleniyor.