disney+’ın falcon and the winter soldier’ının artık yönetmeni var

disney+’ın falcon and the winter soldier’ının artık yönetmeni var


mcu'da yeni perde


Marvel Sinematik Evreni’nden Disney’in Kasım ayında yayın hayatına başlayacak streaming platformu Disney+’a geçecek ilk kahramanlar olan Falcon and Winter Soldier’ın mini dizisinden ilk bilgiler gelmeye başladı.

Yönetmenliğini CV’sinde The Handmaid’s TaleThe Walking Dead, Boardwalk EmpireThe KillingThe AmericansHouse of Cards ve Penny Dreadful gibi yapımlar bulunan Kari Skogland’ın üstleneceği altı bölümlük mini seride Anthony Mackie’nin Falcon ve Sebastian Stan’in ise Winter Soldier rolleriyle bizzat dizide yer alacağını daha projenin ilk günlerinde öğrenmiştik. Dün akşam ortaya çıkan yeni gelişmelere göre Daniel Brühl ve Emily VanCamp de dizinin kadrosuna katılmak üzere. Brühl’ü daha önce Captain America: Civil War filminde Helmut Zemo, VanCamp ise Sharon Carter/Agent 13 rolleriyle karşımıza çıkmıştı.

Marvel’ın başındaki isim Kevin Feige tarafından hayata geçirilecek mini seri, Ağustos 2020’de ekranlara gelecek. Disney+ için açıklanan diğer projeler arasında WandaVision ve Loki yer alıyor. WandaVision’da Elizabeth Olsen’i Wanda Maximoff/Scarlet Witch ve Paul Bettany’yi Vision olarak izleyeceğiz. Loki serisinde ise Tom Hiddleston bir kez daha sevilen rolüne geri dönecek.