fiona apple’dan beach boys cover’ı

fiona apple’dan beach boys cover’ı


in my room


Kendisinden yeni bir şeyler duymayı dört gözle beklediğimiz isimlerin başında gelen Fiona Apple, Echo In The Canyon isimli belgesel için bir Beach Boys şarkısı cover’ladı.

2012’den beri yeni bir albüm yayınlamayan ve bir süredir de inzivaya çekilen Fiona Apple, Andrew Slater’ın yönetmenliğini yaptığı Echo In The Canyon isimli belgeselde karşımıza çıktı. Belgesel, taşı toprağı altın Los Angeles’ın Frank Zappa önderliğinde hayata geçen ve ünlü insanlar için önemli bir buluşma noktası olan Laurel Canyon’daki aynı isimli stüdyonun etrafında dönen hikayeyi anlatıyor.

Beck, Cat Power, Norah Jones ve Jade Castrinos gibi nispeten yeni kuşak müzisyenlerin yanı sıra Bob Dylan, David Crosby, Mamas and the Papas, Beach Boys, Buffalo Springfield, Ringo Starr, John Sebastian ve Eric Clapton gibi isimler için önemli bir durak olan Laurel Canyon, barındırdığı yüzlerce hikaye ile müzik dünyasının en gizemli noktalarından biri.

Belgesele hem varlığı hem de Beach Boys’un In My Room isimli cover’ı ile dahil olan Fiona Apple da yolu bu kutsal mekana düşmüş isimlerden biri. 24 Mayıs’ta ABD’de vizyona giren belgeseli, umarız buralarda da beyaz perdede izleme şansı yakalarız.