herkesin kulağı bu çocuklarda olsun: black midi

herkesin kulağı bu çocuklarda olsun: black midi


ilk albüm schlagenheim 21 haziran'da yayında


Geordie Greep (vokal/gitar), Matt Kwasniewski-Kelvin (vokal/gitar), Cameron Picton (vokal/bas) ve Morgan Simpson (davul)…

Bu dörtlüyü iyi belleyin. black midi olarak müzik sahnesinin geleceğinin bir yüzü, bu genç mi genç İngilizler olmak üzere. Londralı dörtlü, müziklerinde post-punk’a öyle bir güncelleme yapıyor ki, içinde caz da var, math rock da var, füzyon da var. Sanki karışık kaset yüklenmiş bir Talking Heads gibiler.

Canlı performanslarını tarif edebilecek bir etiket yok. Hepsi o kadar iyi, enstrümanlarında o kadar yetkin ve işinin ehli ki ağzımız açık kalıyor.

Bugüne kadar Crow’s Perch ve Talking Heads isimli -“karışık kaset yüklenmiş bir Talking Heads” dememizi görüp attırmışlar- iki tekli yayınladılar. Canlı performanslarında ise muhtemelen albümlerinde duyacağımız şarkıları Untitled 1-2-3-4 şeklinde isimlerle çalıyorlar.

Rough Trade’in ışık hızıyla renklerine bağladığı black midi, ilk albümü Schlagenheim’ı 21 Haziran’da yayınlayacak ve albümün yayınlanmasının ardından tek albümlü bir gruba göre hayli büyük bir turneye çıkacak.

Toplam 9 şarkının yer alacağı albüm, ünlü prodüktör Dan Carey eşliğinde sadece beş günde kaydedilmiş. Grup, albümdeki şarkı isimlerini albüm yayın tarihinde duyurmak gibi garip bir yönteme başvuracak.

Albüm detayları şimdilik şu şekilde.

Schlagenheim Tracklist:
(song titles will be revealed on release day)
Track 1
Track 2
Track 3
Track 4
Track 5
Track 6
Track 7
Track 8
Track 9
Total run time: 43.10

Bu da kapak tasarımı.