ikea stranger things, friends ve the simpsons odalarını yeniden yarattı

ikea stranger things, friends ve the simpsons odalarını yeniden yarattı


buraya da gelsin


Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki IKEA, televizyon dünyasının popüler dizilerinin nerede görsek tanıyacağımız odalarını yeni reklam kampanyasının merkezine aldı.

Ikea Real Life isimli kampanya; Stranger Things, Friends ve The Simpsons gibi yapımların unutulmaz oturma odalarını evimize taşımamız için gerekli olan her şeyi veriyor.

IKEA’da satışta olan eşyalar arasından doğru parçalar seçilerek hayata geçirilen proje, aileler için oda, arkadaşlar için oda ve herkes için oda olarak üç dizi üç kategoriye ayrıldı. Şimdilik sadece BAE, Katar, Mısır ve Umman gibi ülkelerde hizmete sunulan kampanya, aynı zamanda bu ülkelerde odaların gerçek boyutlarda ve eşyalarla uyarlanmış versiyonlarını da barındıracak.

Projenin başındaki IKEA yöneticisi Vinod Jayan, “Çarpıcı bir sonuca yol açan mükemmel bir iş birliği. IKEA’nın neyi temsil ettiğinin gerçek bir kanıtı ve herkesin gördüğü veya yaşamak istediği herhangi bir fikri hayata geçirebileceği bir yer.” diyerek bu kampanyadan ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi.

Kampanya için hazırlanan web sitesine gidip ürünlerin fiyatlarına buradan bakabilirsiniz. Umarız bu kampanya ülkemize de uğrar, biz de gidip fotoğraf çektiririz.