jessica rothe utopia’nın kadrosuna dahil oldu

jessica rothe utopia’nın kadrosuna dahil oldu


Hadi gelsin artık


Bir dönem David Fincher’ın yönetmen koltuğunda oturacağı dedikodularıyla kalbimizi pır pır ettiren Utopia’nın ABD versiyonundan son zamanlarda sık sık haber alır olduk.

jessica-rothe

En son geçtiğimiz aylarda tecrübeli isim John Cusack’in oyuncu kadrosuna dahil olduğu yapıma bu yılın başlarında vizyona giren Happy Death Day’in başrolünde yer alan Jessica Rothe dahil oldu. Rothe, dizide komployu gün yüzüne çıkarmaya çalışan gruba liderlik eden Samantha karakterine hayat verecek. Zeki, idealist ve lider ruhlu bir karakter olarak karşımıza çıkacak Samantha, bu komploya ışık tutan çizgi romanlar hakkındaki geniş bilgisiyle de gruba rehberlik edecek.

Gone Girl’ün senaristi Gillian Flynn’in orijinal senaryoya bağlı kalarak uyarlacağı açıklanan ama bir türlü hayata geçmeyen proje, geçtiğimiz yıl Amazon’un 9 bölüm sipariş etmesiyle hazırlık sürecine kaldığı yerden devam ediyordu. İngiliz televizyonlarında yayınlanan orijinal versiyonuyla büyük beğeni kazanan ve izleyen herkesin diline dolanan “Where is Jessica Hyde” repliğiyle akıllara kazınan Utopia’nın başrollerinde Sasha Lane, Rainn Wilson, Dan Byrd ve Cory Michael Smith‘i izleyeceğiz.