kanye west kendi hayatını anlatacak diziyle televizyona geçiş yapıyor

kanye west kendi hayatını anlatacak diziyle televizyona geçiş yapıyor


Omniverse


Kanye West aka Kanye West, müzik ve magazin dünyasının şüphesiz en sansasyonel ismi. Her yaptığı, her dediği olay yaratan; hatta zaman zaman bütün bunların bir performans sanatı olduğunu düşündürecek hareketlere sahip olan West, yaratıcılık alanını genişlettiği yeni projesini açıkladı.

Yeni projesi için rotasını televizyona çeviren Kanye West, Showtime’da Omniverse isimli bir mini dizi/program karışımı projesiyle kendi hayatını ekranlara taşıyacak. Hakkında “Algı kavramını farklı yönlerden işleyecek” açıklaması yapılan programda West’i Will Smith’in oğlu Jaden Smith canlandıracak.

İlk sezon onayını alan ve yarım saatlik bölümlerden oluşacak program, West’in alternatif gerçekliğine dalıp kendisini böyle eşsiz bir karaktere dönüştüren egosunun derinliklerinde süzüleceğiz. Daha önce Silicon Valley, Netflix’in BoJack Horseman’a kafa tutmaya aday yeni dizisi Tuca & Bertie ve Amazon’un animasyon dizisi Undone’da görev yapan Lee Sung Jin’in yazar ekibinde yer aldığı programda Kanye West’de bizzat yapımcı koltuğunda oturacak.

Dizinin yayın tarihine dair henüz bir detay paylaşılmadı ama eğer yapım beklenen kalitede olursa Kanye West’in zihninde neler olup bittiğini görmek eğlenceli olacak.