kanye west’e özel rick and morty bölümü kapıda

kanye west’e özel rick and morty bölümü kapıda


bir tanesinden bir tanesine


Dün yeni sezon yayın tarihinin açıklanmasıyla tekrar hayatımıza giren Rick and Morty cephesinden aslında çok da şaşırtıcı olmayan bir haber daha geldi.

Dizinin üçüncü sezonundan sonra, projenin arkasındaki isimler olan Justin Roiland ve Dan Harmon’dan toplam 70 yeni bölüm sipariş edildiği ve böylelikle Rick and Morty’nin 101 bölümle final yapacağı açıklanmıştı. Daha önlerinde 70 bölüm bulunan ve istediğini yapmakta özgür olan bu ikilinin aklına gelen ilk isim Kanye West oldu.

Hali hazırda popüler kültürün en sevilen ve aynı zamanda nefret edilen karakterlerinden Kanye West’e adanmış bir bölüm yapmak için sanatçıyla iletişime geçen ikili, “Zaten 70 bölümümüz daha var, birisini ona versek bizce bir şey olmaz” diyerek kafalarındaki projeyi açıkladı. Daha önce Kim Kardashian, West’in doğum günü için dizinin yaratıcılarıyla bir araya gelip biricik eşine bir doğum günü videosu hazırlatmıştı.

Geçtiğimiz yıl, yeni bölüm siparişlerinin kesinleşmesinden sonra diziye olan hayranlığını gizlemekten kaçınmayan West ise, Rick and Morty’yi “bütün bölümlerini en az beş defa izlediği favori dizisi” olarak tanımlamıştı.

Yani işin özü iki tarafın da birbirinde gönlü var, henüz Kanye West’ten bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi ama bizce olur bu iş. Hem kaç kişi favori televizyon programının kendisi hakkında bir bölüm yapmasına hayır diyebilir ki?