kovboylar diyarı deadwood’dan yeni fragman

kovboylar diyarı deadwood’dan yeni fragman


Welcome The Fuck Back


HBO‘nun 2004 – 2006 yılları arasında yayınlanan Western dizisi Deadwood’un film formatında yapacağı geri dönüş, serinin takipçilerinin uzun zamandır beklediği bir yapımdı. Geçtiğimiz ay ilk uzun fragmanını izlediğimiz yapımdan bir fragman ve poster paylaşıldı.

Deadwood-Movie-Poster

Eleştirmenlerden tam not almasına rağmen düşük reytingleri nedeniyle çok uzun ömürlü olmayan projenin film formatında geri döneceğinin açıklanmasıyla dizinin takipçilerine eski günlere dönmek için gün doğmuştu. 3 sezon ve 36 bölüm süren dizi, alıştığımız HBO sertliğini Western döneminin şiddetiyle birleşip kısa sürede kendine sıkı bir hayran kitlesi oluşturacak kadar sevilmişti.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ian McShane, Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John HawkesAnna Gunn ve Dayton Callie filme aynı karakterlerle geri dönerken Jade Pettyjohn da Caroline isimli yeni bir karakterle filmde yer alacak. Orijinal serinin yönetmeni Daniel Minahan’ın koltuğunu kimselere kaptırmadan başında yer aldığı film; karakterlerin aradan geçen 10 yılın ardından Güney Dakota’nın eyalet oluşunu kutlamak için bir araya gelişine ve eski çatışmaları yeniden canlandırıp yeni ittifakların kuruluşunu anlatacak.

31 Mayıs’ta yayınlanacak film, gerilimli atmosferi ve patlayan silahlarıyla kaldığı yerden devam edeceğinin garantisini veriyor.