luca guadagnino‘nun julianne moore ve kyle maclachlan’lı kısası the staggering girl’den video, poster ve görseller

luca guadagnino‘nun julianne moore ve kyle maclachlan’lı kısası the staggering girl’den video, poster ve görseller


şiir gibi kareler


Luca Guadagnino‘nun merakla beklediğimiz kısa filmi The Staggering Girl’den 72. Cannes Film Festivali’ndeki Yönetmenlerin 15 Günü gösterimi sonrası video, poster ve görseller paylaşıldı.

Moda devi Valentino markasını merkezine alan 35 dakikalık kısa film The Staggering Girl’de Julianne Moore, Kyle MacLachlan, Marthe Keller, Kiki Layne, Mia Goth ve Alba Rohrwacher gibi isimler yer alıyor.

Yaşlanan annesini yanına almak için yıllar sonra New York’tan Roma’ya geri dönen, Julianne Moore’un hayat verdiği Francesca isimli yazar, kısa filmin odak noktası. Francesca’nın farklı yaşlardaki hallerini Marthe Keller ve Mia Goth canlandırıyor.

Luca Guadagnino’nun, Valentino moda evinin yaratıcı direktörü Pierpaolo Piccioli ile iş birliği sonucu hayata geçen kısa filmin senaryosu, aramızdan zamansız ayrılan HBO dizisi Vinyl’ın senaristi Michael Mitnik’e ait. Müzikler ise vizyoner müzisyen ve yapımcı Ryuichi Sakamoto’ya ait. Görüntü yönetmenliğini, Call Me by Your Name ve Suspiria başta olmak üzere Guadagnino’yla uzun zamandır çalışan Sayombhu Mukdeeprom üstleniyor.

Bu kısa filmi umarız ülkemizde de izleme şansı buluruz.