once upon a time in hollywood’dan film içinde film posterleri

once upon a time in hollywood’dan film içinde film posterleri


poster yetmez fragman istiyoruz


Quentin Tarantino’nun Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth ve Dakota Fanning gibi isimleri bir araya getirdiği yeni filmi Once Upon a Time in Hollywood’dan iki adet poster paylaşıldı.

Prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapacak filmden paylaşılan bu iki poster, aslında DiCaprio’nun canlandırdığı, kariyeri düşüşte bir oyuncu olan Rick Dalton karakterinin yer aldığı iki farklı hayali filmin posteri. 1969’un Los Angeles’ında geçecek filmde Hollywood’da tutunamayan, Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile Dalton’ın uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikayesini izleyeceğiz.

Bu hikaye vesilesiyle, o yılların sinema sektörünü hem de sektör içerisinde yer alan ünlü isimleri görme imkanı yakalayacağız. Bu isimler arasında Sharon Tate, Steve McQueen, Sam Wanamaker, Bruce Lee ve Roman Polanski gibi ikonlar yer alacak. Filmden paylaşılan iki poster ise baş kahramanımız Rick Dalton’ın kariyerini tekrar çıkışa geçirmek için yer aldığı biri aksiyon biri de Western tarzında gözüken iki farklı filmin posteri.

Çıkan her haberle ayrı heyecanlandığımız Once Upon a Time in Hollywood, Türkiye’de 23 Ağustos’ta vizyona girecek.