orange is the new black’in final sezonu 26 temmuz’da başlıyor

orange is the new black’in final sezonu 26 temmuz’da başlıyor


yeni fragman da burada


İlk sezonlarıyla büyük çıkış yapan ama ilerledikçe popülaritesini korumakta başarılı olamayan Orange Is The New Black’in final sezonu 26 Temmuz’da başlayacak.

Jenji Kohan tarafından hayata geçirilen ve Piper Kerman’ın anılarını anlattığı aynı isimli kitabından uyarlanan dizi, bir yıllık aradan sonra final sezonuyla geri dönüyor. Dizide canlandırdığı Crazy Eyes karakteri ile büyük beğeni toplayan Uzo Aduba, dizinin bitişiyle ilgili “7. sezon sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak. Unutamayacağınız bir sezonla karşınızda olacağız ve tahmin ettiğinizden çok daha fazlasıyla karşılaşacaksınız.” açıklamasıyla beklentileri arttırmıştı.

6. sezona Piper’ın erken tahliyesi ve Alex’le hapishanede gerçekleşen düğünleriyle bir virgül koymuştuk. Final sezonunda ise Piper’ın dışarıdaki hayata adapte olmasını ve diğer karakterlerimizin maksimum güvenlikli Litchfield Hapishanesi’ndeki yaşamlarına tam gaz devam etmesini izleyeceğiz.

Bir de diziden fragman paylaşıldı. Oyuncuların dizinin jenerik müziği You’ve Got Time‘ı söyleyip yeni sezonun tarihini açıkladıkları fragman hemen aşağıda.