pete doherty liam gallagher’a meydan okudu

pete doherty liam gallagher’a meydan okudu


seni bir tokatlamak lazım...


Pete Doherty, kendisi gibi müzik dünyasının bir başka ilginç karakteri Liam Gallagher’a hayırlı bir iş için meydan okudu.

Ürettikleri müzik kadar koca çeneleriyle de her daim gündemde kalmayı başaran ve uzun yıllardır birbirleriyle didişmekten yorulmayan Pete Doherty ve Liam Gallagher’ın bir boks maçı için bir araya gelmesi gibi bir ihtimal doğdu. Doherty, geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir podcast yayınında “Bence sponsorlu bir boks maçı yapmamız gerektiğini düşünüyorum” yorumuyla ilk teklifi yaptı.

İkisinin de bir dönem aynı kadına aşık olması ve hatta aynı kadından çocuk sahibi olmasıyla araları epey gergin olan ikili, böyle bir müsabaka için son derece uygun bir çift. Şaka yollu olsa da bir yandan ciddi olduğunu bildiğimiz Doherty, “Hem kendimiz hem de iyi bir sebep uğruna güzel para kazanmış olurduk. Kendime ondan daha iyi bir partner bulamam. Bu kadar geveze ve Manchester aksanıyla konuşan birisini başka nerede bulabilirim?” açıklamasıyla Liam Gallagher’ı ringe davet etti.

“Fikrimi arkadaşlarıma anlattığımda 10 arkadaşımdan 9’u bana güldü.” yorumuyla beklemeye başlayan Doherty’ye en az kendisi kadar rahatsız olan Gallagher tarafından gelecek cevabı merakla bekliyoruz.