samurai jack’in yaratıcısından adult swim için yeni çizgi dizi

samurai jack’in yaratıcısından adult swim için yeni çizgi dizi


primal


Genndy Tartakovsky ismi belki birçoğumuza bir anlam ifade etmeyebilir ama animasyon ve çizgi film dünyasına yakın olanlar, kendisini Samurai Jack, Dexter’s Laboratory ve Star Wars: Clone Wars yapımlarının başındaki isim olarak tanıyor.

Bu 4×4’lük yetenekli abimiz, uzun süredir birlikte çalıştığı adult swim için hayata geçirdiği yeni projesinden mini bir fragman paylaştı. Primal isimli çizgi dizi, isminden de anlayabileceğimiz üzere bizleri buzul çağının da öncesine, ilk insanların zamanına götürüp bir mağara adamıyla dinazorun arkadaşlığını anlatacak. Bir arkadaşlık hikayesini merkezine alması itibariyle “Biraz çocuksu bir yapım mı olacak?” diye düşündüren dizi, fragmanıyla ise ters köşe yapıyor.

Yarımşar saatlik bölümler halinde yayınlanacak Primal, vahşi atmosferi, yetişkinlere hitap edecek konusu ve iyi hikaye anlatımıyla adult swim’in ve adult swim severlerin tam da seveceği bir türden proje gibi gözüküyor. Henüz net yayın tarihi paylaşılmayan projeyle ilgili tek bildiğimiz şey sonbaharı beklememiz gerektiği.